Profil

Frisk & dynamisk firma, med mange års erfaring.

PRO-TECHNIC:

Et dynamisk Aalborg firma, med speciale inden for Udlejning, Salg, Service & installation af AV - LYD - LYS.


PRO-TECHNIC er 100 % privat ejet af Jens Peter Hansen, som har en mangeårig tilknytning til hele brancen - produkterne og ikke mindst kunderne i store dele af landet, selv om hovedparten naturligvis er i det jyske.

Firmaet er velkonsolideret med en stærk egenkapital og drives ud fra sunde økonomiske principer hvor negativ moms & regnskabstal ikke findes eller vil blive accepteret.


Udlejnings afd. råder over et meget stort udvalg af proffesionelt og ikke mindst "Technical Rider" venligt udstyr. Alt dette er 100 % købt & betalt - da vi bruger ikke nogen form for kassekredit, lån & leasing aftaler.


Firmaets daglige drift er baseret på værdier som bl.a. bygger på et meget tæt samarbejde med kunderne, ærlighed, høj kvalitet i såvel solgte produkter & firmaets ydelser, samt en meget bred faglig viden.

Vi afskyr discountagtige hovsa løsninger - de er "No Go", så siger vi hellere nej tak til en given ordre.Direktøren - JP:

Den faglige bagrund for opstart af firmaet, kommer primært fra tidligere erhvervs & fritids engamenter.


Erhvervs Erfaring:

Hotel Branchen 1 år - Radio & TV Branchen i 8 år - Elektroknik Branchen i 15 år - EL Branchen i 5 år - samt ikke mindst ARTEQ lyd & lys i 8 år, med både service & installation - salg - support & programmering af lys.


Fritids Erfaring:

Dj siden 1973 - Mobildiskotek Pladebiksen siden 1975 - Udlejning afd. i Pladebiksen opstartet i år 2000.

Pladebiksen - Mobildiskotek,  lever forsat i bedste velgående, men alle de aktiviteter som var i udlejningen, er overflyttet til PRO-TECHNIC i maj 2013.