Salg

Salg af nye produkter:

Fra salg af de mindste enkelt komponenter, og op til de større & absolut mere tekniske krævende opgaver,

PRO-TECHNIC er med som en stærk leverandør hele vejen.


Solid branche & product kendskab igennem rigtig mange år, kombineret med et tæt samarbejde med alle forhandlere & distrubutører i og uden for Danmark. Ja det er blot noget at det som PRO-TECHNIC tilbyder.


Vores evne til til at lytte til kunderne & deres behov på en given opgave, for efterfølgende give dem en proffessionel & ærlig vejledning ud fra økonomi, teknik og muligheder, er endnu en af vores stærke sider.


Når samarbejde & kvalitet, har stor prioritet ......, de holdninger går igen overalt i vores dagligdag, og måske derfor at vore kunder kommer igen gang på gang, og gladeligt henviser nye kunder til os.


Længere nede på siden, ser du nogle af de mange produkter som vi sælger & repræsenterer med stolthed.


D.A.S. Audio - Spanien.

Kunne i 2011 fejre 40 års jubilæm, firmaet er forsat et af de få i denne branchen, som stadig er 100 % privat  og endda familie ejet. Flere medlemmer i familien er stadig ansat i væsentlige lederstillinger. I dag har de en af de største fabrikker i Europa for produktion af egne højttalere, placeret i det flotte Valencia.


PRO-TECHNIC

Er udnævnt til PRO-AUDIO Sales partner, med speciale inden for professionel salg - installation & support.

Vi er det firma i Danmark, som har det største kendskab til det meget omfattende produkt program.

Jens Peter har arbejdet tæt sammen med dem i rigtig mange år, grundet sin tidligere ansættelse hos det daværende og oprindelige ARTEQ i Aalborg. Og inden han startede som selvstændig.

Vi bruger naturligvis også en del af deres professionelle produkter i vores egen udlejnings afdeling.


For de interesserede, har vi nederst på siden lagt et par videoer ind, så man kan se nogle af de mange kunder opgaver de er involveret i hos D.A.S. Audio.